WANITA YANG SUKA MELANCAP GUNA ZAKAR PLASTIK UNTUK MEMUASKAN NAFSU HUKUMNYA TIDAK HARAM DALAM AGAMA ISLAM


Sabtu April 30/2016

Hukum Memasukkan Zakar Tiruan Ke Dalam Kemaluan Isteri Atas Kerelaan Isteri
Soalan

OLEH:  USTAZ FAIRUL  AL AKHBAR
www.sabahinsider14.blogspot.com


KUALA LUMPUR:- Di zaman  sekarang semuanya canggih wanita tidak perlu berkahwin seumur hidup boleh tahan untuk mengawal nafsu mereka kerana di Negara luar termasuk Malaysia sendiri  sudah ada menjual peralatan zakar plastic   untuk memuaskan nafsu perempuan sama ada janda-ibu tunggal atau anak-anak gadis yang takut bersetubuh dengan pasangan kerana takut hamil.

Ramai di kalangan wanita Islam khususnya di Indonesia mereka sudah ramai membeli  zakar plastic untuk melancap sendiri di jamin tidak memudaratkan lubang faraj begitu juga di Malaysia ramai sudah menggunakan zakar plastic.

Mari kita ikuti secebis kisah suami isteri menggunakan zakar plastic untuk memuaskan nafsu isterinya


Isteri saya inginkan kepuasan maksima dalam hubungan suami isteri. Kadangkala saya tidak sampai nak memuaskan beliau kerana saya cepat inzal. Beliau mencadangkan agar saya menggunakan zakar tiruan terlebih dahulu dengan memasukkan ke faraj beliau sehingga beliau dah ready. Kemudian saya akan masukkan zakar saya supaya kami sama-sama dapat klimaks dalam masa yang sama.

Soalan saya, adakah diharuskan melakukan begitu atas kerelaan saya dan isteri saya dan kami rasa puas dalam hubungan
Jawapan

Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

Dalam persoalan ini, anda dan isteri diharuskan berbuat demikian dengan syarat zakar tiruan tersebut tidak mendatangkan mudarat kepada isteri anda dan ia bukanlah sesuatu yang dihukumkan najis.

Keharusan ini berasaskan kepada keputusan fatwa yang telah dikeluarkan oleh Majlis Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan pada tahun 2005.
Berikut adalah keputusan fatwa sebagai rujukan anda:

Muzakarah kali ke-69 pada 13-15 Jun 2005 memutuskan bahawa harus bagi pasangan suami isteri menggunakan alat bantuan  seperti zakar plastic untuk tujuan melakukan hubungan kelamin dengan syarat peralatan tersebut tidak membawa kemudaratan dan tidak najis.

Pada kesimpulannya dalam hukum Islam seseorang melancap mahupun lelaki atau perempuan yang menggunakan zakar plastic hukumnya tidak haram hanya makru disisi agama Islam.

Terpulanglah nafsu nafsi wanita yang sudah gian bersetubuh kemudian  mereka bercerai mati atau bercerai hidup  dengan suami-suami mereka lantas  jika mereka ingin menguarkan air mani mereka Islam tidak melarang dan tidak menyuruh untuk wanita yang terdiri daripada ibu-ibu tunggal janda-janda yang terlalu lama kekeringan di bolehkan melancap sendiri atau guna zakar plastic atau meminta tolong dengan rakan-rakan kaum sejenis (lesbian)pun lelaki yang boleh dipercayai.

Di Kuala Lumpur ada satu kedai yang terletak di Pusat Membeli belah di bangunan Sogo menjual peralatan seperti zakar plastic harganya berpatutan  ramai kaum wanita Islam dan bukan Islam membelinya kini laris di pasaran.